All-inclusive med mad & "Fri drikke"
4 serveringer, samt tilhørende drikke ad libitum
Det får du
- Velkomstdrink – Husets G&T
- Appetizer, som køkkenet beslutter på dagen
- 3 serveringer af sæsonens lækre retter
- Husets Øl på hanerne, udvalg af vine fra vinbaren
- Sodavand
- Kaffe/te & Cognac/Baileys
Mandage-torsdage – 3 timers arrangement (min. 8 pers.) Du bestemmer, hvornår vi starter.
Ønsker man at blive siddende længere, pålægges der automatisk KR. 100,- pr. pers. pr. ekstra time.
KR. 499,- pr. pers. for 3 timer
Fredage-lørdage – 19.00-23.00 (min. 2 pers.) Vi starter 19:00 – 23:00
Kl. 23.00 siger vi tak for i aften, og festen slutter!
Ønsker man at blive siddende længere, pålægges der automatisk KR. 100,- pr. pers. pr. ekstra time.
KR. 675,- pr. pers. for 4 timer
Sæsonens menu oktober-november-december 2025:
Forret
JOMFRUHUMMERBISQUE & TORSK
Jomfruhummerbisque – torsk – hvidløgscroutoner af vores surdejs brød
Hovedret
KALV
Rosastegt kalv – svampe trøffelragout – råstegte kartofler med hvidløg og rosmarin
Dessert
PÆRE CHOKOLADEKAGE
Varm chokoladekage med pære – balsamico sauce – hjemmelavet vaniljeis
ÆNDRINGER TIL MENUEN – Kan klares som følgende:
Vegetar, veganer, pescetar eller glutenfri menu. Andet er desværre ikke muligt.
Det skal oplyses ved bordbestilling og kan ikke ændres på dagen.
Serveres fra uge 41 og året ud. Dog ikke fredage og lørdage fra uge 47, hvor vi kun serverer julebuffet.