Se vores udvalg af selskabsmenuer ud af huset her.
Vær opmærksom på, at selskabsmenuerne skal bestilles af minimum 10 personer, og seneste frist for afbestilling er 72 timer før.
Bestil via mail@soegaardsbryghus.dk eller 98161114 og tast 3
BUFFET 1 – KR. 169,- PR. PERS
Fad med husets specialiteter
Vi blander 4 slags af vores pålæg samt oliven & hjemmelavet basilikumpesto.
Insalata Caprese
Bøffelmozarella – frisk tomat – basilikum – olivenolie
Vitello Tonnato
Rosastegt kalvelårtunge med tun-creme sauce
Insalata di Pollo con salsa al Rafano – Carlos signaturret
Kyllingesalat med trøffelolie & sur-sød peberrodsdressing
Verdure miste
Grøntsager tilberedt på forskellig vis
BUFFET 2 – KR. 249,- PR. PERS
Fad med husets specialiteter
Vi blander 4 slags af vores pålæg samt oliven & hjemmelavet basilikumpesto
Insalata di Pollo con salsa al Rafano – Carlos signaturret
Kyllingesalat med trøffelolie & sur-sød peberrodsdressing
Porchetta al forno
Ovnstegt porchetta (rullet svinebryst) m. hvidløg, rosmarin & fennikelfrø
Straccetti di vitella con Limone e Timo
Bøffelmozarella – frisk tomat – basilikum – olivenolie
Verdure miste e Patate al Forno
Grøntsager tilberedt på forskellig vis & råstegte kartofler
BUFFET 3 – KR. 325,- PR. PERS
Vitello Tonnato
Rosastegt kalvelårtunge med tun-creme sauce
Insalata di Pollo con salsa al Rafano – Carlos signaturret
Kyllingesalat med trøffelolie & sur-sød peberrodsdressing
Insalata Caprese
Bøffelmozzarella – frisk tomat – basilikum – olivenolie
Verdure miste
Grøntsager tilberedt på forskellig vis
Costata al forno con salsa ai funghi e tartufo
Rosastegt Ribeye m. svampesauce
Agnello stufato con finocchi al vino bianco
Hvidvinsstuvet lammebov m. fennikel & krydderier
Insalata di Bulgure Patate al Forno
Bulgursalat, grøntsager & råstegte kartofler
Browni al cioccolato con gelato della casa
Chokolade Brownie m. hjemmelavet is
BUFFET 4 – KR. 425,- PR. PERS
Fad med husets specialiteter
Vi blander 4 slags af vores pålæg samt oliven & hjemmelavet basilikumpesto
Vitello Tonnato
Rosastegt kalvelårtunge med tun-creme sauce
Insalata di Pollo con salsa al Rafano – Carlos signaturret
Kyllingesalat med trøffelolie & sur-sød peberrodsdressing
Noce di cervo al forno con funghi
Rosastegt kronhjorteinderlår med svamperagout
Filetto di manzo con zucchini e tartufo
Rosastegt oksemørbrad med squash og trøffel
Insalata di Bulgure Patate al Forno
Bulgursalat, grøntsager & råstegte kartofler
Macedonia di frutta con gelato della casa
Frugtsalat marineret med citron og hvidvin – hertil hjemmelavet is
JULEANRETNING – KR. 298,- PR. PERS.
- Marineret sild & det rigtige tilbehør
- Lun rødspættefilet med hjemmelavet remoulade & citron
- Røget laks m. peberrodscreme
- Rejer m. mayonnaise & æg
- Tarteletter m. høns & asparges
- And m. husets rødkål
- Svinemørbrad m. svampe a la creme
- Lun medister m. grønlangkål & brunede kartofler
- Klassisk risalamande m. kirsebærsauce
- Brød & smør
Skal forudbestilles – min. 10 kuverter
Bestil via mail@soegaardsbryghus.dk eller 98161114 og tast 3
JULEPLATTE – KR. 169,- PR. PERS. (6 små julefavoritter)
- Sild & det rigtige tilbehør
- Røget laks m. peberrodscreme
- Rejer m. mayonnaise & æg
- Rødspættefilet m. hjemmelavet remoulade & citron
- Leverpostej m. bacon & champignon
- Unikaost m. sylterier
- Klassisk risalamande m. kirsebærsauce.
- Brød & smør
Skal forudbestilles – min. 6 kuverter
Bestil via mail@soegaardsbryghus.dk eller 98161114 og tast 3