Åben nu

Mad ud af huset

Se vores udvalg af selskabsmenuer ud af huset her.

Vær opmærksom på, at selskabsmenuerne skal bestilles af minimum 10 personer, og seneste frist for afbestilling er 72 timer før.

Bestil via mail@soegaardsbryghus.dk eller 98161114 og tast 3

Fad med husets specialiteter

Vi blander 4 slags af vores pålæg samt oliven & hjemmelavet basilikumpesto.

Insalata Caprese

Bøffelmozarella – frisk tomat – basilikum – olivenolie

Vitello Tonnato

Rosastegt kalvelårtunge med tun-creme sauce

Insalata di Pollo con salsa al Rafano – Carlos signaturret

Kyllingesalat med trøffelolie & sur-sød peberrodsdressing

Verdure miste

Grøntsager tilberedt på forskellig vis

Fad med husets specialiteter

Vi blander 4 slags af vores pålæg samt oliven & hjemmelavet basilikumpesto

Insalata di Pollo con salsa al Rafano – Carlos signaturret

Kyllingesalat med trøffelolie & sur-sød peberrodsdressing

Porchetta al forno

Ovnstegt porchetta (rullet svinebryst) m. hvidløg, rosmarin & fennikelfrø

Straccetti di vitella con Limone e Timo

Bøffelmozarella – frisk tomat – basilikum – olivenolie

Verdure miste e Patate al Forno

Grøntsager tilberedt på forskellig vis & råstegte kartofler

Vitello Tonnato

Rosastegt kalvelårtunge med tun-creme sauce

Insalata di Pollo con salsa al Rafano – Carlos signaturret

Kyllingesalat med trøffelolie & sur-sød peberrodsdressing

Insalata Caprese

Bøffelmozzarella – frisk tomat – basilikum – olivenolie

Verdure miste

Grøntsager tilberedt på forskellig vis

Costata al forno con salsa ai funghi e tartufo

Rosastegt Ribeye m. svampesauce

Agnello stufato con finocchi al vino bianco

Hvidvinsstuvet lammebov m. fennikel & krydderier

Insalata di Bulgure Patate al Forno

Bulgursalat, grøntsager & råstegte kartofler

Browni al cioccolato con gelato della casa

Chokolade Brownie m. hjemmelavet is

Fad med husets specialiteter

Vi blander 4 slags af vores pålæg samt oliven & hjemmelavet basilikumpesto

Vitello Tonnato

Rosastegt kalvelårtunge med tun-creme sauce

Insalata di Pollo con salsa al Rafano – Carlos signaturret

Kyllingesalat med trøffelolie & sur-sød peberrodsdressing

Noce di cervo al forno con funghi

Rosastegt kronhjorteinderlår med svamperagout

Filetto di manzo con zucchini e tartufo

Rosastegt oksemørbrad med squash og trøffel

Insalata di Bulgure Patate al Forno

Bulgursalat, grøntsager & råstegte kartofler

Macedonia di frutta con gelato della casa

Frugtsalat marineret med citron og hvidvin – hertil hjemmelavet is

  • Marineret sild & det rigtige tilbehør
  • Lun rødspættefilet med hjemmelavet remoulade & citron
  • Røget laks m. peberrodscreme
  • Rejer m. mayonnaise & æg
  • Tarteletter m. høns & asparges
  • And m. husets rødkål
  • Svinemørbrad m. svampe a la creme
  • Lun medister m. grønlangkål & brunede kartofler
  • Klassisk risalamande m. kirsebærsauce
  • Brød & smør

Skal forudbestilles – min. 10 kuverter

Bestil via mail@soegaardsbryghus.dk eller 98161114 og tast 3

  • Sild & det rigtige tilbehør
  • Røget laks m. peberrodscreme
  • Rejer m. mayonnaise & æg
  • Rødspættefilet m. hjemmelavet remoulade & citron
  • Leverpostej m. bacon & champignon
  • Unikaost m. sylterier
  • Klassisk risalamande m. kirsebærsauce.
  • Brød & smør

Skal forudbestilles – min. 6 kuverter

Bestil via mail@soegaardsbryghus.dk eller 98161114 og tast 3

Er du over 18 år?