Privatlivspolitik

Hos Søgaards Bryghus ApS

Når du færdes på vores hjemmeside accepterer du samtidig nedenstående datapolitik:

Det administrative

Denne hjemmeside administreres af: Søgaards Bryghus ApS C.W. Obels Plads 1A 9000 Aalborg, Danmark Telefon: 98 16 11 14 E-mail: mail@soegaardsbryghus.dk Når du færdes på vores hjemmeside indsamles der oplysninger vedrørende dig. Nedenfor kan du læse dig frem til hvilke oplysninger vi indsamler, og til hvilke formål de indsamles.

Oplysninger

Søgaards Bryghus ApS indsamler de oplysninger om dig, som du selv afgiver i forbindelse med bordreservations bestillinger. Her indsamles dit navn, e-mail og telefon (og andre informationer du selv vælger frivilligt at dele) med henblik på at kunne genkende dig ved den senere reservation. Derudover indsamles oplysninger om din færden på vores hjemmeside, som senere benyttes til statistik. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her.

Websitet anvender følgende cookies:

_ga & _gid:
Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

age-verifier-81881:
Registrerer om du som bruger vedkender, at du er over 18 år.

Formålet med oplysningerne

Oplysningerne benyttes alene i forbindelse med bordreservationer, således at du som gæst kan reservere bord og afmelde bord, skulle det blive nødvendigt for dig.

Videregivelse af oplysninger

Oplysningerne videregives ikke til 3. part, medmindre du har givet et udtrykkeligt samtykke hertil. Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Opbevaringstid af oplysninger

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden, som de formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Dine personoplysninger bliver gemt i maks 3 år i forbindelse med bordreservationer.

Beskyttelse af oplysninger

Dine personoplysninger bliver gemt på computere med begrænset adgang. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende med henblik på at sikre en sikker og fortrolig håndtering af oplysningerne. Vi kan dog ikke garantere en 100% sikker overføring af data via Internettet. Der kan derfor være risiko for, at andre opnår uberettiget adgang til oplysningerne.

Kontakt

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har vedrørende dig. Hvis de oplysninger vi har om dig ikke er korrekte, kan du naturligvis altid få dem ændret eller slettet. Du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke i forhold til vores behandling af dine personlige oplysninger. Har du spørgsmål eller mangler svar i forhold til ovenstående, er du altid meget velkommen til at henvende dig til os på mail: mail@soegaardsbryghus.dk

Åbningstider

Man - Tors

16.00 - 22.30

Fre-Lør

11.00 - Sent

Køkken

Man-Torsdag 17-21.30

Fre-Lørdag 11-21.30

Adresse

Søgaards Bryghus ApS
C. W. Obels Plads 1A
9000 Aalborg

© 2021 | Søgaards Bryghus | CVR: 27665411 | Tlf. 98 16 11 14 | mail@soegaardsbryghus.dk | Vilkår & betingelser | Privatlivspolitik