Fest til Fast Pris pris i Aalborg centrum

 På Søgaards Bryghus vil du få en fest som ingen anden. Vi er et familieejet bryghus i det centrale Aalborg, der ønsker at give en unik oplevelse til dig og dine gæster. Og med udsyn til vores flotte kobberkedler byder vi jer indenfor til en fest, der tilpasses jeres behov og ønsker, og hvor både indhold og pris er aftalt på forhånd.

Gennem vores fest til fast pris-koncept får du og dine gæster nemlig en skræddersyet pakke med lækkerier, der passer til selskabet og anledningen – alt sammen fint pakket behørigt ind i god service og et smil på læben.

Nedenfor kan du læse meget mere om nogle af mulighederne, vi har for at gøre din næste fest til en fantastisk oplevelse for alle deltagere. Det gælder uanset, om det er en privat fest eller en firmafest – vi står klar til at give dig den specifikke oplevelse, du søger.

Skriv til os for at holde din næste fest på Søgaards Bryghus

Send os en forespørgsel på din næste fest via mail@soegaardsbryghus.dk og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. 

Eksempel på en FEST TIL FAST PRIS

Helaftensarrangement uden ekstra regning! 

AFTENEN INKLUDERER:

Velkomstdrink – Fx husets gin & tonic
• 3-retters sæsonbestemt festmenu
• Husets hjemmebryggede fadøl ad libitum fra hanerne (altid minimum 20 slags)
• Husets hvid- og rødvin samt sodavand ad libitum
• Kaffe/the med 2 cl Cognac eller Baileys samt chokolade
• Natmad
• et kig i bryggeriet og destilleriet

AFTENENS VARIGHED: 6 TIMER (KL. 18.00 -24.00)

Herefter KR. 100,- per ppåbegyndt time per person

 

Pris: Kr. 798,- per person (minimum 25 personer)

TILKØBSPAKKER

Der er mange gode grunde til at holde fest til fast pris hos Søgaards Bryghus i Aalborg

 Hos Søgaards Bryghus får du en anderledes oplevelse, der vil blive husket af alle dine gæster. Øllet er brygget her i huset – og vi har et stort udvalg af vine samt vores egen gin-serie.

På byens bryghus kan vi huse op til omkring 200 gæster. Vi sørger selvfølgelig for lækker, veltillavet mad, flot opdækning og pynt. Vi har mulighed for tilslutning af storskærm både i restaurant og pub samt udlån af trådløst headset, mikrofon og mulighed for tilkobling af egen musik.

Der er minimum 20 forskellige øl på hanen, husets egen gin-serie, spiritus og meget mere – og du er meget velkommen til at fortælle os dine ønsker. Derfor håber vi, at du vil tage fat i os, når du gerne vil gøre lidt ekstra ud af din næste fest uden at skulle være nervøs for at betale uventede ekstraregninger bagefter.