Booking

Her kan du se en oversigt over de booking muligheder du har som besøgende hos Søgaards Bryghus & Destilleri. Din booking er først registreret når du modtager en bekræftelse.

Book en rundvisning i bryggeriet

Send os din forespørgsel til en rundvisning, via formularen herunder:

10 + 9 =

Den korte

Kom med i bryggeriet til en rundvisning og lidt smagning på det gode øl. Du får en guidet tur i vores eget bryggeri, hvor din guide bl.a. vil komme lidt ind på selve brygningen af øllet, de over- og undergærede øltyper, forskellen på lyst og mørkt øl, fremstillingen af øl, vores faciliteter og kapacitet og massere af andet spændende fakta. Efter turen i bryggeriet byder vi på en lille smagning med 3 x 20cl ølprøver.

Denne skal forudbestilles og der er tale om min. 12 personer.

Pris pr. kuvert / KR. 125,-

Hele turen

Hele Turen starter i bryggeriet hvor vi vil guide dig gennem selve brygningen af øllet, de over- og undergærede øltyper, forskellen på lyst og mørkt øl, fremstillingen af øl, vores faciliteter og kapacitet og samtidig komme ind på massere af andet spændende fakta vedrørende vores Bryghus. Når turen når til vejs ende vil i modtage en smagning af 3x 20 cl. ølprøver og herefter få serveret en lækker tapasanretning.

OBS! Menuen bør betragtes som en lettere anretning og kan også serveres som en lille appetizer før middagen.

Denne skal forudbestilles og der er tale om min. 12 personer.

Pris pr. kuvert / KR. 275,-

Planken

Er i på udkig efter at prøve lidt forskelligt øl, kan vi friste med vores planker. Her får du intet mindre end en hel planke øl, som findes med enten 8 eller 12 glas på – afhængig af hvor stor tørsten er og hvor mange i er.

Den lille planke består af 8 x 0,2 L øl, hvor i frit kan vælge af de øl der nu engang er på hanen. I kan vælge 8 forskellige, 8 af de samme eller mix og match helt som i lyster.

Skal der lidt mere end 8 øl til, så kan der hurtigt opgraderes til den store planke med hele 12x 0,2 L øl. Igen kan der blandes på kryds og tværs som man lyster.

Lille planke / KR. 249,-

Stor planke / KR. 359,-

Testeren

Er i på udkig efter den helt rigtige øl, men er i tvivl om hvad slags det skal være, så er det vores Tester i skal have fat i.

6 smagsprøver af 4 cl. / KR. 60,-