Menukort

Forelsk dig i lækre indbydende retter og nyd mere end bare kildevand og kærlighed!
På Søgaards Bryghus har vi udvalgt det bedste til jer og byder på en moderne dansk køkkenfilosofi og kogekunst.  Se enten vores daglige menukort eller lad dig friste af vores nye madkoncept ”Hele Svineriet”.

Øl, mad & vin

”Uden mad og drikke, duer helten ikke…”

Der skal mad til og det skal selvfølgelig være af den gode slags og med massere af kærlighed som ingrediens. På Søgaards Bryghus stræber efter at have lidt på kortet til både familien, kæresteparret, firmamødet eller bare til de ekstra sultne.  Og så er vi specialister I at holde den perfekte men lidt anderledes fest, når der er en begivenhed der skal fejres.

Er I et større selskab eller skal i afholde et arrangement så tøv endelig ikke med at ringe på 98 16 11 14 eller send os en mail med dine/jeres ønsker og vi returnerer med et godt tilbud!

“Hele svineriet”

Hele Svineriet er en ”ALL-INCLUSIVE” rigtig Go’ Madoplevelse, som byder på en lækker 3-retters middag med dertilhørende øl- og vinbar. Dette arrangement nydes i hyggelige omgivelser på byens bryghus.

Det kan kun ske mod forudbestilling!

Det får du for pengene

En lille appetitvækker & velkomstdrink

3-retters sæson bestemt menu

Fri bar af ; rød- & hvidvine, hjemmebryggede øl, sodavand & safte

Husets kaffe/the m. avec 

Sæson Menu

EFTERÅRS MENU – Gældende fra 12/8

Forret

Carpaccio af okse – Karamelsten & parmesan – oliventapenade – salat -syltede sennepsfrø –  ristede pinjekerner

Hovedret

Kylling “overnight” m. asiatiske noter. Hertil perle couscous m. hvidløg, edammeqbønner & peberfrugt – græskarcreme – syltede grønne jordbær – græskarchips – skilt yoghurtsauce

Dessert

Mazarinkage – Callebaut chokolade – crumble – solbær sorbet – bær

Man-torsdage kl. 18.30 – 21.30

Ved min. 8 personer.

Pris : 499,-

pr. person for 3 timer

fredage og lørdage kl. 18.30-22.30

Ved min. 2 personer.

Pris : 649,-

pr. person for 4 timer

ÆNDRINGER TIL MENUEN – Kan klares som følgende:                 Vegetar, veganer, pescetar eller glutenfri menu. Andet er desværre ikke muligt. Det skal oplyses på forhånd ved bordbestilling og kan ikke ændres på dagen.