Søgaards Bryghus

”Der er noget i gære i hjertet af Aalborg…”

Velkommen til byens eneste mikrobryggeri – som har eksisteret siden år 2004.
Her på Søgaards Bryghus sætter vi en ære i kun at producere produkter vi selv ville indtage. Derfor benytter vi ene gode råvarer af god kvalitet og serverer det altid med et smil.
Selve Søgaards Bryghus huser både eget bryggeri, destilleri, restaurant, Hele Svineriet & egen Pub ”Missing Bell Brewpub”. Som gæst hos os vil du altså både kunne nyde den gode mad, vin og det hjemmebryggede øl, og samtidig holde øje med produktionen af det – Du vil tit og ofte, som det første, blive mødt af synet af de to kobberkedler, vores destilleri og selvfølgelig den gode duft af et ølbryg der er i processen. Med plads i hjertet af Aalborg, på C.W. Obels Plads, har vi forsøgt at skabe de helt rigtige rammer, så maden kan spises, øllet drikkes og det gode selskab nydes.

Huset er en kombination af:

Julefrokost 2019

Vi byder velkommen med årets julebuffet på byens bryghus! Det sker alle fredage og lørdag i November & December måned – Læs mere under Julen 2019.

Husk også at Jacob spiller op alle weekender med hyggelig livemusik fra kl. ca. 22-00.30 – Det bliver et brag af en julefest!

Friskbrygget øl & eget destilleri

Har du været forbi os på C.W. Obels Plads og nydt synet af vores nyeste tiltag, nemlig helt eget Destilleri.

Vi har lagt de første fade whisky på 4 danske ø’er, gin er næsten klar til salg, en Bitter er sat i destillation og vi går hele tiden med nye tanker og ideer – Læs mere Søgaard’s Destilleri!

Bryggeprocessen:

Åbningstider

Man - Ons

10.30 – 22.00

Torsdag

10.30 – 23.00

Fredag

10.30 – sent

Lørdag

10.30 – sent

Søndag

Lukket

Køkken

Lukker 21.30

Fra Onsdag d. 1/1 til og med Mandag d. 6/1 holder hele bryghuset ferielukket,

Vi åbner op Tirsdag d. 7/1 med normale åbningstider. GODT NYTÅR!

Adresse

Søgaards Bryghus ApS
C. W. Obels Plads 1A
9000 Aalborg

smiley-ordning