Nytårsmenu 2016

menu_bottom.jpg
Nytårsmenu fra Søgaards Bryghus

Forret

Tapas bestående af:
Jomfruhummer bagt i hvidløg
Hjemmerøgede kammuslinger med rørt dildcreme
Langtidsrøget Nakkekam med hjemmelavet pesto
Røget okseinderlår fra egen slagter med asparges
Hertil Penny Lane brød

Hovedret

Tournedos af dansk kødkvæg fra Kildegaarden
200 g. Tournedos fra egen modningsrum
med svampe-trøffel terrin, glaserede rodfrugter og rødvinsbagt cherrytomater.
Hertil serveres Pommes duchesse kartofler og sauce tilsmagt med sherry

Mellemret

Danske kvalitetsoste
2 varianter af danske kvalitetsoste & husets egen chorizo med sylterier
Hertil Penny Lane brød

Dessert

Hvid chokolade Pannacotta
Med appelsingele, fløde og mandel krokant

Pris for 4 retters nytårsmiddag:

Ved bestilling senest d. 10. december: pris pr. person kr. 348,-
Ved bestilling fra d. 11. december: pris pr. person kr. 425,-

Bestilling skal ske senest onsdag d. 28/12 kl. 12:00 på mail@soegaardsbryghus.dk

Mens du venter på at få menuen udleveret, skænker vi et glas øl på husets regning

http://www.dreamstime.com/stock-photo-happy-new-year-collage-image16596250