Mortens Aften

Published in Maden, Menu, Ud af huset

Menu Appetizer: Penny Lane brød med smør Forret: Røget okseinderlår m/ årstidens salat, pesto og ristede nødder Hovedret: And – Confiteret andelår serveret med rødkålssalat, hvide og brunede kartofler samt andesauce Dessert: Gammeldaws æblekage – Godt med flødeskum og makroner 3 Retters Mortens Aften menu – Pris pr. pers. 298 Kr. …

Bryggeren anbefaler fra 1. Juli

Published in Menu

BRYGGEREN ANBEFALER Fra 6. juli anbefaler bryggeren følgende menu, hvor du kan vælge mellem 1-3 retter Menu Appetizer: Penny Lane brød med smør Forret: Røget Dådyrkølle med høvlet peberrod, syltede rødløg og abrikoscreme Hovedret: Rosastegt Oksefilet svøbt i parmaskinke. Serveres med sommergulerødder, ærtebælg og ristede bøgehatte. Hertil kartofler og rødvinssauce Dessert: Danske Jordbær serveres med husets vanilieis 1 ret 248,- 2…

Julefrokost på Søgaards Bryghus

Published in Maden

Så har vi brygget menuen til et brag af en julefrokost. Vi ved godt, det er tidligt at tænke på nisser og julemad, men vi ved af erfaring, at der er rift om pladserne. Du er velkommen til at bestille plads allerede nu.…