Mortens Aften

Published in Maden, Menu, Ud af huset

Menu Appetizer: Penny Lane brød med smør Forret: Røget okseinderlår m/ årstidens salat, pesto og ristede nødder Hovedret: And – Confiteret andelår serveret med rødkålssalat, hvide og brunede kartofler samt andesauce Dessert: Gammeldaws æblekage – Godt med flødeskum og makroner 3 Retters Mortens Aften menu – Pris pr. pers. 298 Kr. …

Bryggeren anbefaler fra November

Published in Menu

BRYGGEREN ANBEFALER Fra November anbefaler bryggeren følgende menu, hvor du kan vælge mellem 1-3 retter Menu Appetizer: Penny Lane brød med smør Forret: Basilikum marinerede tigerrejer anrettet med æblesalsa, salater, og granulat af tørret chorizo Hovedret: Rosastegt oksefilet Serveres med braiseret portobello, honningsyltede beder og pommes royal. Hertil krydret pebersauce Dessert: Brændt marcipan myntesyltet ananas, bailey iscreme og…

Julefrokost på Søgaards Bryghus

Published in Maden

Så har vi brygget menuen til et brag af en julefrokost. Vi ved godt, det er tidligt at tænke på nisser og julemad, men vi ved af erfaring, at der er rift om pladserne. Du er velkommen til at bestille plads allerede nu.…