Menu

  | Frokost Menu | Aften Menu | Snacks | Menu english |

Venligst benyt ovenstående menu til at navigere i vores menukort.

Menu

Appetizer:

Penny Lane brød med smør

Forret:

Røget Dådyrkølle med høvlet peberrod, syltede rødløg og abrikoscreme

Hovedret:

Rosastegt Oksefilet svøbt i parmaskinke. Serveres med sommergulerødder, ærtebælg og ristede bøgehatte. Hertil kartofler og rødvinssauce

Dessert:

Danske Jordbær serveres med husets vanilieis

1 ret 248,-

2 retter 325,-

3 retter 358,-

I vores Pub “The Missing Bell Brewpub” serveres der samme menuer som i restauranten.

Selskaber, ud af huset og Fest til Fast pris er at finde under menuen “Restaurant” og ellers er Du/I altid meget velkomne til at ringe eller sende e-mail.

 

Soegaards Bryghus

Kun 1 regning pr. bord.  Betaling med kreditkort, gebyr: DK-kreditkort 0,75%. Udenlandske kreditkort 2,15%