Menu

  | Frokost Menu | Aften Menu | Snacks | Menu english | Julefrokost 2017 |

Venligst benyt ovenstående menu til at navigere i vores menukort.

BRYGGEREN ANBEFALER

Fra September og Oktober anbefaler bryggeren følgende menu, hvor du kan vælge mellem 1-3 retter

Menu

Appetizer:

Penny Lane brød med smør

Forret:

Hårdt ristet sesam Laks med råmarineret fennikel & salat

Hovedret:

Rosastegt oksekød fra Kildegaard. Serveres med salvie, blomkål, sukkerærter & pastinak. Hertil stegte kartofler og sauce Bearnaise.

Dessert:

Chokoladetærte med saltkaramel, syrlige bær & husets is

 

1 ret 248,-

2 retter 325,-

3 retter 358,-

I vores Pub “The Missing Bell Brewpub” serveres der samme menuer som i restauranten.

Selskaber, ud af huset og Fest til Fast pris er at finde under menuen “Restaurant” og ellers er Du/I altid meget velkomne til at ringe eller sende e-mail.

 

Soegaards Bryghus

Kun 1 regning pr. bord.  Betaling med kreditkort, gebyr: DK-kreditkort 0,75%. Udenlandske kreditkort 2,15%