Menu

  | Frokost Menu | Aften Menu | Snacks | Menu english | Julefrokost 2017 |

Venligst benyt ovenstående menu til at navigere i vores menukort.

BRYGGEREN ANBEFALER

Fra November anbefaler bryggeren følgende menu, hvor du kan vælge mellem 1-3 retter

Menu

Appetizer: Penny Lane brød med smør

Forret: Basilikum Marinerede Tigerrejer anrettet med æblesalsa, salater og granulat af tørret chorizo

Hovedret: Rosastegt oksefilet Serveres med braiseret portobello, honningsyltede gule beder & pommes Royal. Hertil krydret Pebersauce

Dessert: Brændt Marcipan med myntesyltet ananas, bailey iscreme & sort sesam praline

1 ret 248,-

2 retter 325,-

3 retter 358,-

I vores Pub “The Missing Bell Brewpub” serveres der samme menuer som i restauranten.
Selskaber, ud af huset og Fest til Fast pris er at finde under menuen “Restaurant” og ellers er Du/I altid meget velkomne til at ringe eller sende e-mail.Soegaards Bryghus

Kun 1 regning pr. bord.  Betaling med kreditkort, gebyr: DK-kreditkort 0,75%. Udenlandske kreditkort 2,15%