Menu

  | Frokost Menu | Aften Menu | Snacks | Menu english | Julefrokost 2017 |

Venligst benyt ovenstående menu til at navigere i vores menukort.

BRYGGEREN ANBEFALER

Fra marts anbefaler bryggeren følgende menu, hvor du kan vælge mellem 1-3 retter

Serveres fra 17.00 – 21.30

Menu

Appetizer: Penny Lane brød med smør

Forret: Ristet Laks med tomat vinaigrette, krydderurter, salat & fennikel.

Hovedret: Rosastegt oksefilet Serveres med pocheret pastinak, glaseret broccoli, grillet nye løg, friteret flødekartoffel & rødvins sauce.

Dessert: Æble Clafoutis – med hvid chokolade/basilikum is creme, kakaojord og jordbær coulis.

1 ret 248,-

2 retter 325,-

3 retter 358,-

I vores Pub “The Missing Bell Brewpub” serveres der samme menuer som i restauranten.
Selskaber, ud af huset og Fest til Fast pris er at finde under menuen “Restaurant” og ellers er Du/I altid meget velkomne til at ringe eller sende e-mail.Soegaards Bryghus