Kødudsalg

Claus Søgaard tjekker Oksehøjreb i modningsrummet

 

Udskæring af Rib Eye

Søgaards Bryghus kan også tilbyde Søgaards Kødudsalg – med et pænt udvalg af fersk kød- samt pålægsvarer, der sælges ud af huset. Kødet er dansk fra “Kildegaarden” som bliver krogmodnet i egne modningsrum.

Claus Søgaard i færd med at udvælge dagens oksehøjrebs i modningsrummet, som kan ses i indgangen til restauranten.

Nedenstående priser er pr. 100 gram og ”ud af huset”

Slagtermester Jørn Falk klargører til Côte de Boeuf

Slagtermester Jørn Falk klargører til Côte de Boeuf

Fersk kød :
Côte du boeuf kr. 33.-
Mørbrad (afpudset) kr. 50.-
Rib-Eye kr. 35.-
Filet m/ fedtkant kr. 40.-

 

Pålægsvare
Rullepølse kr. 25,- pr. 100 gram. (sælges kun som hele stykker)

Hjemmelavet Rullepølse

Hjemmelavet Rullepølse

 Presset Sylte kr. 25,- pr. 100 gram. (sælges kun som hele stykker og i julesæsonen)

Slagter Jørns berømte hjemmelavet Presset sylte

Slagter Jørns berømte hjemmelavet Presset sylte