Søgaards bryghus -i “hjertet” af Aalborg

 

Soegaards Bryghus
Soegaard Bryghus
Søgaards Bryghus. Foto:  Lars Horn / Baghuset

Kobberkedlerne

Du finder os på C.W. Obels Plads – det hyggelige lille torv ved Budolfi kirke. Bryghuset er fordelt på to plan.
I stueplan er det første man møder de to store kobberkedler, der sender en liflig humleduft ud i lokalet på de dage der brygges.
Her findes også restauranten med plads til ca. 145 spisende gæster, samt “Missing Bell Brewpub”, der er bryghusets nye pub i gammel engelsk stil med original inventarer fra en gammel nedlagt landsby kirke. Her er der plads til ca. 70 personer.

Soegaards Bryghus

I kælderplan findes selve bryggeriet, hvor man gennem glasvæggen kan følge brygprocessen.
Søgaards Bryghus. Dato  27.11.14Foto:  Lars Horn / Baghuset

Vi serverer vores egne håndbryggede øl

 

Vores køkkenfilosofi og kogekunst er simpel

Søgaards Bryghus.  Dato  27.11.14 Foto:  Lars Horn / BaghusetDen tager et naturligt udgangspunkt i det moderne danske køkken med lækre retter, som passer til brygmesterens sæsonaktuelle øltyper og er baseret på tidens gode råvarer samt en dyb kærlighed til den gode smags enkelthed. Køkkenet hvor alt er fremstillet fra bunden og med kvalitet som æreskodeks.

 

 

Søgaards Bryghus

Søgaard Bryghus er også kendt for deres fantastisk Ølgryde – vores gryderet som man aldrig går forkert af, her er der masserer af mørt oksekød, chorizo, grønsager altsammen i en lækker sauce og serveres med pommes duchesse.

 

 

Vi er medlem af:
Bryggeriforeningen
Privaten Braugasthöfen und Hotels

Pariserbøf

Små retter og store bøffer

Søgaards Bryghus serverer alt fra snack, brunch, frokost samt store velhængte bøffer af dansk kødkvæg fra Kildegaarden.

Slagteren

Bryghusets slagter

Søgaards Bryghus bruger dansk kød fra  Kildegaarden. Slagter Jørn Falk sørger for at bøfferne er møre – kødet krogmodner 3-4 uger i  egen modningsrum.

Brød fra Penny Lane CaféSøgaards Bryghus. Dato  27.11.14Foto:  Lars Horn / Baghuset

Vi henter det friskebagte og lækre brød henne om hjørnet ved vores datterbutik Penny Lane. Her  sørger de dygtige bagere for, at vi har friskbagt brød på Søgaards Bryghus.

 

Restauranten i Søgaards Bryghus

Restauranten

Er traditionel dansk køkken med de gode gamledaws traditioner i højsædet og kvalitet frem for alt. Restauranten er smagfuldt  indrettet i den rustike stil og med hyggelige omgivelser, hvor du altid vil føle dig velkommen.

Missing Bell Brewpub

Pubben

En nedlagt engelsk landsbykirke er forvandlet til en pub i Aalborg. Kom og oplev den helt særlige stemning.

Soegaards BryghusS¯gaards Bryghus

Bryggeriet

I 2004 åbnede vi Søgaards Bryghus – en af Danmarks første kombinerede restaurant, mikrobryggeri og pub. I det smagfuldt indrettede bryghus kan du nyde sæsonens håndbryggede øl og et veltillavet måltid mad.

I bryghusets underetage findes selve bryggeriet, som er en integreret del af husete – det er kun adskilt af en glasvæg, hvorigennem du kan følge bryggeren i hans arbejde. Brygmesteren har altid 24 forskellige øl på hanerne – alt fra lette klassiske pilsnertyper, til de aromatiske og fyldige ales og de mere ” stærke” øltyper som Dubbel, Trippel og Barley Wine.