Aften Menu

Written by

Tilbage til Menu

AFTEN

SERVERES KL. 17.00-21.30

FORRETTER

Hummersuppe

Serveres med håndpillede rejer

Carpaccio af dansk ungkvæg

Naperet med rødvinsvinaigrette, salater, mandler og parmesanflager

Røget okseinderlår

Røget okseinderlår, serveret med årstidens grønt og pesto

Rejecocktail

Masser af rejer, asparges, salater og dressing

Bryggerens forret

Bryggeren anbefaler – se menu på tavlen

FRIT VALG 98,-

HOVEDRETTER

Ugens fisk – efter sæson 198,-

Serveres med passende tilbehør og kartofler

Barbecue ”Ølben” – Spareribs

Med hjemmelavet BBQ sauce, kryddersmør, coleslaw og grove kartoffel fritter

500 gr. ……………………………………… 199,-
1000 gr. ……………………………………. 249,- 

Søgaards Ølgryde 188,-

Oksekød, bacon, løg, svampe, chorizopølser, sauterede urter og Pommes Duchesse

Bryggerens hovedret 248,-

Bryggeren anbefaler – se menu på tavlen

KROGMODNET KØD FRA KILDEGAARDEN

De klassiske

Mørbrad, 200 gr………………………. 289,-

Mørbrad, 300 gr………………………. 369,-

Filet, 200 gr……………………………… 249,-

Filet, 300 gr……………………………… 325,-

De helt store

Rib Eye, 400 gr……………………….. 399,-

Côte du Boeuf, 1000 gr…………… 725,- (kan deles ved tillæg på 50,-)

Side-salat 59,-

Tilbehør (valgfri kartoffel og sauce)

Bagt kartoffel

Grove fritter

Dagens kartoffel

Bearnaisesauce

Pebersauce 

DESSERTER

Ost – 4 europæiske oste med tilbehør

Søgaards Gateau Marcel – Serveres med is og bær

Isdessert – Is med pynt

2 stk. Hjemmelavede Pandekager – Serveres med sirup og vaniljeis

Bryggerens dessert – Bryggeren anbefaler – se menu på tavlen

FRIT VALG 98,-

STEGT FLÆSK

SERVERES HVER ONSDAG FRA KL. 17.00

Med kartofler, persillesovs og hjemmesyltede rødbeder

Spis alt det du kan 149,- (det anbefales at forudbestille)

Ugens øvrige dage (kun mod forudbestilling) 169,-

 

Kun 1 regning pr. bord.  Betaling med kreditkort, gebyr: DK-kreditkort 0,75%. Udenlandske kreditkort 2,15%