Aften Menu

Written by

Tilbage til Menu

AFTEN

SERVERES KL. 17.00-21.30

FORRETTER 98,-

Cremet Hummersuppe m. indbagte tigerrejer & fisk, samt brød

Carpaccio af dansk ungkvæg – Naperet med rødvinsvinaigrette, salater, mandler & parmesanflager

Rejecocktail m. rejer, asparges, salater og dressing

Bryggerens forret – se menu på tavlen

HOVEDRETTER

Ugens fisk – efter sæson 198,-

Serveres med passende tilbehør og kartofler

Barbecue ”Ølben” – Spareribs 500g 199,-

Med hjemmelavet BBQ sauce, hvidløgssmør, coleslaw og grove kartoffel fritter

Søgaards Ølgryde 188,-

Oksekød, bacon, løg, svampe, chorizopølser, sauterede urter og Pommes Duchesse

Bryggerens hovedret 248,-

Bryggeren anbefaler – se menu på tavlen

KROGMODNET KØD FRA KILDEGAARDEN
Boeuf Bernaise serveres med enten husets kartoffel eller grove fritter, samt udvalg af årstidens grøntsager

Mørbrad, 200 g………………………. 289,-

Mørbrad, 300 g……………………… 369,-

Ribeye, 400 g……………………………… 399,-

Side-salat 49,-

DESSERTER

Chokolade symfoni  – med husets is………………………………………………………… 68,- 

2 stk. Hjemmelavede Pandekager – Serveres med sirup og vaniljeis….. 98,-

Bryggerens dessert – Bryggeren anbefaler – se menu på tavlen ………….. 98,- 

ONSDAGS FLÆSK AD LIBITUM
FRA BUFFET 149,-

SPIS ALT HVAD DU KAN!

SERVERES HVER ONSDAG FRA KL. 17.00

Med kartofler, persillesovs og hjemmesyltede rødbeder

Spis alt det du kan 149,- (det anbefales at forudbestille)

Ugens øvrige dage (kun mod forudbestilling) 169,-