Aften Menu

Written by

Tilbage til Menu

AFTEN

SERVERES KL. 17.00-21.30

FORRETTER

Cremet Hummersuppe

Serveres med friskbagt brød

Carpaccio af dansk ungkvæg

Naperet med rødvinsvinaigrette, salater, mandler og parmesanflager

Rejecocktail

Masser af rejer, asparges, salater og dressing

Bryggerens forret

Bryggeren anbefaler – se menu på tavlen

FRIT VALG 98,-

HOVEDRETTER

Ugens fisk – efter sæson 198,-

Serveres med passende tilbehør og kartofler

Barbecue ”Ølben” – Spareribs 500g 199,-

Med hjemmelavet BBQ sauce, kryddersmør, coleslaw og grove kartoffel fritter

Søgaards Ølgryde 188,-

Oksekød, bacon, løg, svampe, chorizopølser, sauterede urter og Pommes Duchesse

Bryggerens hovedret 248,-

Bryggeren anbefaler – se menu på tavlen

KROGMODNET KØD FRA KILDEGAARDEN
Boeuf Bernaise serveres med enten husets kartoffel eller grove fritter, samt udvalg af årstidens grøntsager

Mørbrad, 200 gr………………………. 289,-

Mørbrad, 300 gr………………………. 369,-

Filet, 250 gr……………………………… 298,-

Side-salat 49,-

DESSERTER

Gammeldaws Æblekage – med portvinsmarinrede makroner, æblekompot og frisk flødeskum ….. 68,- 

Syndig Brownie  – med husets is………………………………………………………… 68,- 

2 stk. Hjemmelavede Pandekager – Serveres med sirup og vaniljeis….. 98,-

Bryggerens dessert – Bryggeren anbefaler – se menu på tavlen ………….. 98,- 

STEGT FLÆSK

SERVERES HVER ONSDAG FRA KL. 17.00

Med kartofler, persillesovs og hjemmesyltede rødbeder

Spis alt det du kan 149,- (det anbefales at forudbestille)

Ugens øvrige dage (kun mod forudbestilling) 169,-

 

Kun 1 regning pr. bord.  Betaling med kreditkort, gebyr: DK-kreditkort 0,75%. Udenlandske kreditkort 2,15%